Prima pagina Familie si educatie Educatie Sexul are intotdeauna un pret - Sexualitate - Relatii intime inaintea casatoriei - Conferinta tinuta de Pam Stenzel in liceele din SUA si le vorbeste tinerilor despre pacatul sexului inainte de casatorie si despre consecintele lui grave asupra societatii.

Ultimele noutati

Sustinere

Decalogul (Cele 10 porunci) a fost primit de Moise de la Dumnezeu pe muntele Sinai. Respectarea sa reprezinta conditia obligatorie pentru dobandirea mantuirii. - Ce invata aceste porunci? - Ro.OrthodoxWiki.org

Revista Familia Ortodoxa "Unii cauta sa reduca Biserica la masura lor personala, nu pe sine la masura Bisericii; si prin aceasta substituindu-se Bisericii, se situeaza in afara ei, incetand de a mai participa la viata Bisericii.” - Cuviosul Arhiereu Tit Smedrea

Ortodoxia Tinerilor isi propune sa promoveze credinta si spiritualitatea crestin-ortodoxa in randul tinerilor. Un site ortodox care abordeaza probleme spinoase ale tinerilor de azi.
Mii de tineri isi pastreaza astazi fecioria pana la casatorie. Citeste marturiile lor pe OrtodoxiaTinerilor.ro
Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc. - www.AdevarulDespreAvort.ro

AdevarulDespreAvort.ro - Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc.

"Raspunsul la criza unei sarcini este eliminarea crizei, nu a copilului." (Jeannie W. French)

insarcinata-info-Suntem-aici-pentru-tine-Tu-nu-esti-singura-Sanatate-si-viata-pentru-mame-si-copii-Ajutam-mamele-si-copiii
INSARCINATA.INFO
- SUNTEM AICI, PENTRU TINE - Tu nu esti singura.

In fiecare zi informam si ajutam femeile insarcinate sa depaseasca dificultatea unei sarcini neasteptate.
Centrul Vietii - Centrul de Sarcina - Consiliere si Sprijin
Info Sarcina: Centru de informare si sanatate pentru toate femeile insarcinate aflate in dificultate.
VIATA ESTE UN DAR, O BINECUVANTARE DE LA DUMNEZEU. [ Sanatate si viata pentru mame si copii. ]

TELVERDE INFO SARCINA - TELEFONUL VIETII: 0800 800 116 (Apel cu tarif normal in orice retea.)
Pentru sprijin, SUNA sau trimite SMS si te sunam noi.


Valea Plopului 500 Orphans on Facebook - Voluntari in Romania pentru a ajuta copii orfani (si copii salvati de la avort) din asezamintele de plasament familial Pro-Vita din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova


Ortodox Media
Cuvantul-Ortodox.ro
CrestinOrtodox.ro
SfaturiOrtodoxe.ro
Doxologia.ro
ro.OrthodoxWiki.org - OrthodoxWiki.org

Arhive - Biblioteci Ortodoxe Gratuite:
Arhiva-Ortodoxa.info
Resurse-Ortodoxe.ro
Logos.md
Stavropoleos.ro

Sanatate si Viata - Pentru un un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita - SanatateSiViata.ro
SanatateSiViata.ro - Portal de Sanatate si Viata - Pentru un un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita

Utilizatori online

Avem 48 vizitatori online


 
 

Sexul are intotdeauna un pret - Sexualitate - Relatii intime inaintea casatoriei - Conferinta tinuta de Pam Stenzel in liceele din SUA si le vorbeste tinerilor despre pacatul sexului inainte de casatorie si despre consecintele lui grave asupra societatii. PDF Imprimare
Familie si educatie - Educatie
Scris de Administrator   

Sexul are intotdeauna un pret - Sexualitate - Relatii intime inaintea casatoriei


Ieri am vazut pe blogul Ramura inflorita o conferinta care mi-a placut foarte mult.

Pam Stenzel calatoreste in liceele din SUA si le vorbeste tinerilor despre pacatul sexului inainte de casatorie si despre consecintele lui grave asupra societatii. In discutiile ei cu tinerii aduce argumente morale, sociale, medicale si biblice, ea fiind catolica.

Un alt aspect care m-a impresionat este ca Pam e nascuta dintr-un viol, abandonata la un camin de copiii si parasita de mama ei. Asta face discursul ei si mai puternic.

Desi poate la inceput o sa va acomodati mai greu cu stilul ei, totusi o sa va placa foarte mult pe parcurs. Sunt foarte bucuros ca exista foarte multi oameni astazi care se lupta impotriva valului societatii moderne plina de egoism si rautate.


Cateva subiecte din conferinta:

- bolile cu transmitere sexuala si efectele secundare grave pe viata si chiar fatale, dar si despre cat de usor pot fi contactate aceste boli cu transmitere sexuala (BTS sau boli venerice)

- este prezentata si o parte din lista celor peste 30 de boli cu transmitere sexuala la care NU sunt testati majoritatea tinerilor, tineri care fara testare medicala de specialitate nu stiu ca sunt infectati cu una sau mai multe boli cu transmitere sexuala fie de natura bacteriana (bolile sexuale bacteriene sunt curabile dar pot ramane sechele si chiar STERILITATEA) sau pe baza virusurilor (pentru acest tip de boli cu transmitere sexuala NU exista tratament, sunteti infectati PE VIATA)

- sarcina nedorita, sarcina aparuta la fete chiar intre 9-12 ani, sau la alta varsta peste 12 ani

- fetele insacinata care raman singure deoarece au fost parasite de tatal copilului

- efectele grave si chiar fatale ale avortului, chiuretajului dar si  efectele grave, chiar fatale ale contraceptivelor, anticonceptionalelor...

- despre prezervative si cat de "sigur" este prezervativul?

- ...si alte subiecte utile pentru sanatatea voastra trupeasca, psihica si sufleteasca

 


Sexul are intotdeauna un pret - Sexualitate - Relatii intime inaintea casatoriei - Sex has a price tag
"Costul" relatiilor intime in afara casatoriei
- 59 minute


Pam Stenzel este vorbitoare si educatoare pentru tineret in domeniul dificil si mereu actual al relatiilor intime. Cu candoare, umor si pasiune, ea le vorbeste tinerilor din intreaga lume despre avantajele pe care castitatea si fidelitatea maritala le au in fata libertinajului sexual. Ea se adreseaza in egala masura parintilor, pentru a sublinia importanta unei educatii bazate pe formarea caracterului.

English version:
Pam Stenzel, Founder of ENLIGHTEN COMMUNICATIONS Inc., tackles today's tough issues of sex with candor, insight, humor, and the challenge for young people to get the abstinence advantage.
Pam has traveled worldwide, speaking in person to over 500,000 young people each year about issues of sexuality and the importance of abstinence - her videos are viewed by millions worldwide.

Pam also holds seminars with parents and educators regarding issues of teen sex and how vital character building is in a child's upbringing.

 
People today are faced with a raging plague of sex related problems.

Pregnancy, sexually transmitted diseases - including HIV - and rape statistics are at all time highs.

Even so, today's society encourages sexual activity, and young people must have a compelling reason to commit to sexual abstinence.

In "Sex Has A Price Tag" internationally renown communicator, Pam Stenzel, combines her personal story and extensive pregnancy counseling experience into a hard hitting look at the consequences of sexual activity outside of God's design for sex, which is marriage.

In this captivating and inspiring talk, Pam tackles the tough issues of sex with candor, insight, humor, and a challenge for young people to get the "abstinence advantage".


Surse:
- http://www.ortodoxiatinerilor.ro/sexualitate/relatii-intime-inaintea-casatoriei/17543-sexul-are-intotdeauna-un-pret.html

- Pro-Vita Bucuresti, pe Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=jm5O5-u9H4g

- http://www.sanatatesiviata.ro/familie-si-educatie/110-educatie/151-sexul-are-intotdeauna-un-pret-pam-stenzel-calatoreste-in-liceele-din-sua-si-le-vorbeste-tinerilor-despre-pacatul-sexului-inainte-de-casatorie-si-despre-consecintele-lui-grave-asupra-societatii-pam-aduce-argumente-morale-sociale-medicale-biblice

- http://www.adevaruldespreavort.ro/video-filme-documentare/15-filme-despre-cresterea-si-educarea-copiilor/256-sexul-are-intodeauna-un-pret-relatiile-intime-inaintea-casatoriei-qcostulq-relatiilor-intime-in-afara-casatoriei-sexualitate-sex-has-a-price-tag-pam-stenzel

Supermodel Kathy Ireland uses Science and Reason to tell Mike Huckabee why she became Pro-Life (for life, anti abortion). She was pro-choise (for abortion) in the past -
Supermodelul Kathy Ireland foloseste Stiinta si Ratiunea pentru a-i spune lui Mike Huckabee de ce ea a devenit Pro-Vita (pentru viata, anti avort). Ea a fost pentru-alegere (pentru-avort) in trecut.


Ea vorbeste vorbeste despre a fi crestin, dar spune punctul ei de vedere folosind stiinta ca baza nu credinta oarba.

Ea abordeaza in mod corect intrebarile fundamentale: Care este problema? Ce este copilul nenascut? si Care este valoarea vietii umane?
La urma urmelor nu poti avea o pozitie care este fie pro-viata (pro-life, pro-vita, pentru viata) sau una pro-alegere (pro-choise, pentru alegere, pentru avort) daca nu raspunzi la intrebarea - Ce este copilul nenascut (aglomerare de celule, produsul conceptiei, embrionul, fatul)?

In cazul in care nu a fost o viata, atunci nu trebuie sa-l avortezi. Daca copilul nenascut (aglomerare de celule, produsul conceptiei, embrionul, fatul) nu este o fiinta umana, atunci nu este necesara o justificare.

In cazul in care este o fiinta umana, atunci nu este nici o justificare adecvata (pentru avort).

In cele din urma nu exista nici o diferenta intre ADN-ul tau atunci cand esti un adult, copil sau doar cateva celule (dupa conceptie) care inca nu sunt pe deplin dezvoltate, dar inca pe deplin umane in natura (in esenta).

Dimensiunea corpului nu determina valoarea.

Fostul candidat prezidential Huckabee a invatat ceva si poate si tu la fel.

Kathy Ireland, despre gandirea pro-alegere (pentru-avort, pro avort): "... Unii oameni spun ca este corpul femeii, ar trebui sa fie alegere ei. Exista 50% sanse ca copilul sa fie de sex masculin, baiat si el ar avea un penis. Femeile nu au penisuri ! Deci el (copilul) sta in corpul ei nu este o parte a corpului ei ! ..."


She does talk about being a Christian but makes her point using science not blind faith as a basis.

She correctly tackles the fundamental questions: What is the issue? What is the unborn? and What is the value of human life?
After all you can't have a position that is either pro-life or pro-choice unless you can answer the question - What is the unborn?

If it were not a life then you would not have to abort it. If the unborn is not a human being then no justification is necessary.

If it is a human being then no justification is adequate (for abortion)
.

There is after all no difference on your DNA when you are an adult, child or just a few cells not yet fully developed but still fully human in nature.

Body size does not determine value
.

The former Presidential candidate Huckabee learned something and maybe you will as well.

Kathy Ireland, about pro-choise (pro abortion) thinking: "...Some people say is a womens body, it should be her choise. There is a 50% chance the baby she's caring is a male child and he would have a penis. Women don't have penises ! So he (baby) is residing in her body is not a part of her body ! ..."Mai multe detalii despre subiectele din conferinta de mai sus si pe: http://www.AdevarulDespreAvort.ro (dar si alte subiecte importante despre care e bine sa stii inca nediscutate in conferinta cu Pam Stenzel si Kathy Ireland)

O conferinta utila: DOCTORS FOR LIFE. IN YOUR FACE - Protectia prezervativului impotriva bolilor cu transmitere sexuala adevar sau minciuna? Despre bolile cu transmitere sexuala, bolile venerice: HIV, SIDA, Sifilis, Chlamydia, Gonoreea (blenoragia), Herpesul genital, HPV etc

Share
 

Rugaciunea inimii

Rugaciunea inimii sau a mintii (rugaciune pe care oricine o poate spune oricand si oriunde):
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul!

Radiouri Ortodoxe - Live

Asculta radio Ortodox online:

Radio Trinitas - Un radio pentru sufletul tau - Patriarhia Romana 
Radio Dobrogea - Un radio pe pamant apostolic - Arhiepiscopia Tomisului – Constanta
Radio Ortodoxia Tinerilor - Mai multe inimi acelasi suflet - Galati
Radio Ortodox - Manastirea Putna
Radio Aliluia - Lauda lui Dumnezeu - Protopopiatul Barlad
Radio Reintregirea - Arhiepiscopia Alba Iulia
Radio Renasterea - Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului
Radio Lumina - Episcopia Severinului si Strehaiei
Radio Doxologia - Mitropolia Moldovei si Bucovinei
Radio Logos - Un radio care te apropie de Dumnezeu - Primul Radio Ortodox din Moldova

Pentru a putea asculta live, online radiourile deschide link-urile radiourilor de mai sus cu Winamp sau poti deschide cu Winamp lista cu radiourile Ortodoxe: Radio-Ortodox-Statii-Radio-Ortodoxe-Asculta-Live-pe-Internet.m3u


Emisiuni radio inregistrate din arhiva

- Radio Trinitas - Emisiuni

  - Cuvantul care Zideste - O emisiune de meditatie religioasa care dezbate teme de actualitate spirituala, de bioetica, aspecte practice ale invataturii de credinta. - Emisiune radio Trinitas

Muzica Crestina
- Muzica Crestina Ortodoxa, Bizantina, Psaltica, Cantari, etc. - Christian Orthodox Music, Byzantine, Psalter, Songs, etc - SanatateSiViata playlist youtube

Calendar Ortodox - SINAXAR

   
Alte linkuri externe

Doxologia.ro

DOXOLOGIA.ro resurse:
- Viata Bisericii
- Cuvinte duhovnicesti
- Cuvantul ierarhului
- Minuni - Vindecari - Vedeni
- Catehism
- Documentar
- Reportaj
- Interviu
- Familie
- Casatorie
- Cresterea Copiilor
- Educatie
- Social
-
Buchet de rugaciuni
- Locuri de pelerinaj
- Biblioteca
- Vietile parintilor
- Vietile Sfintilor
- Media: Video, Audio, Foto

Pentru mai multe resurse vedeti Doxologia.ro

Filantropia Bisericii Ortodoxe

Filantropia Bisericii Ortodoxe - Harta cu activitatea social-filantropica, centrele social-filantropice si medicale ale Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) - Patriarhia Romana

Harta cu activitatea social-filantropica, centrele social-filantropice si medicale ale Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) - Patriarhia Romana - map.Patriarhia.ro

"Cel ce iubeste pe Domnul a iubit mai-nainte pe aproapele sau" (Sfantul Ioan Scararul)

Orthodox Photo

Biblia Ortodoxa - Biblia online - BibliaOrtodoxa.ro
BIBLIA - Unii o citesc si adorm, altii o citesc si se trezesc!
Biblia, Sfanta Scriptura - Cuvantul lui Dumnezeu - Biblia mai este numita: Cartea Cartilor, Cartea Vietii


MII DE TINERI ISI PASTREAZA ASTAZI FECIORIA PANA LA CASATORIE - Citeste marturiile lor pe OrtodoxiaTinerilor.ro
IN FAMILIA ORTODOXA NU EXISTA CONTRACEPTIE. - Articole si marturii din familiile ortodoxe - Nu opriti izvoarele vietii - Ca multi oameni, din pricina dragostei de bani, nu vor sa aiba copii; au mutilat firea; nu-si omoara copiii, dar opresc izvoarele nasterii. (Sfantul Ioan Gura de Aur "Ca multi oameni, din pricina dragostei de bani, nu vor sa aiba copii; au mutilat firea; nu-si omoara copiii, dar opresc izvoarele nasterii.” (Sfantul Ioan Gura de Aur despre avort, metodele contraceptive si ferirea de a avea copii)

Asociatia Nil Dorobantu - Parintele Nil Dorobantu - Ieroschimonahul Nil DorobantuAsociatia Nil Dorobantu - Parintele Nil Dorobantu - Ieroschimonahul Nil Dorobantu
Dorobantu lui Dumnezeu - Sfantul descult - Parintele Nil Dorobantu

"Iubea toata faptura lui Dumnezeu: oameni, animale, pasari, gaze, plante... Nici o fiinta pe langa care trecea nu ramanea fara mangaiere, fara o vorba buna, fara ajutor...
Ajunsese de pomina, caci umbla numai intr-o dulama aspra, legata cu sfoara, dar isi dadea si ultima bucata de paine de la gura unuia mai necajit.
Pentru copii avea o slabiciune aparte, iar cand venea in sat facea cumva, desi era sarac, sa aiba in buzunare bomboane si ceva parale, pe care le impartea pruncilor pe care-i gasea pe drum. Si daca vedea pe cineva ca munceste singur la camp, i se alatura imediat, pentru ca omul acela sa prinda curaj si sa termine mai repede" - mi-a povestit Veronica Boghici.

Extras din: Sfantul descult, pe urmele parintelui Nil Dorobantu


Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca

Libraria Arsenie Boca

www.Libraria-ArsenieBoca.ro

CARAREA IMPARATIEI - Ieromonah Arsenie Boca - Sfantul Ardealului - Editia 1995 - Download PDF

Tinerii, familia si copiii nascuti in lanturi - Din invataturile Parintelui Arsenie Boca - Download PDF

Alte carti despre Parintele Arsenie Boca

CARAREA IMPARATIEI - Parintele Arsenie Boca, "Sfantul Ardealului"
- Format text (pagini web) de la CrestinOrtodox.ro